imatge_producte

Projectes

F.C. BARCELONA - Estadi CAMP NOU - Instal·lació i reparació paviments esportius i de protecció

planol_camp_nou_lateral.jpg

ACTISPORT realitzarà altre vegada les obres per l'arranjament del perímetre del terreny de joc l'estadi del CAMP NOU del FC Barcelona, amb l’aplicació in-situ de paviment elàstic de diferents gruixos i de gran absorció d’impacte i restitució de l’energia.

TORELLÓ - Paviment esportiu Pista Polisportiu Municipal

15-09-2008 029.jpg

ACTISPORT realitzarà les obres per a l'instal•lació d'un nou paviment esportiu homologat a la pista del Polisportiu Municipal.

Per a la realització dels treballs es contempla l'aprofitament del paviment existent i l'instal•lació a sobre del mateix, mitjançant un innovador sistema flotant amb làmina intermitja de 1,5 mm, d'un nou paviment esportiu de 5 mm gruix TARAFLEX en compliment de la NORMA UNE-EN 41958-IN.

Aquest sistema a mes de reaprofitar com a base el paviment existent, permetrà donar els millors valors en quant als paràmetres establerts per Bàsquet, Handbol, Futbol Sala i Voleibol: absorció d’impacte/restitució de l’energia, deformació vertical, resistència al lliscament i de rotació, lliscament/rebot pilota, comportament de l’angle de la pilota, aconseguint unes condicions de joc optimes per els esportistes.