imatge_producte

Projectes

L'ESQUIROL - INSTAL·LACIÓ GESPA ARTIFICIAL CAMP FUTBOL

36d70cef-1e12-4d6a-a0a7-88c86c6dd2dd.JPG

L'Ajuntament de L'Esquirol confia a FIELDTURF POLIGRAS, SA i ACTISPORT l'instalació de la gespa artificial del Camp de Futbol, el model nou a instal·lar, 360 XL 42 mm, és un producte d'altíssima qualitat amb 6 fibres monofilament bicolor (amb 6 nervis interiors per a millor resiliència, dispersió raigs UVA i retenció humitat).

Aquest model gespa anirà instal·lat sobre base elàstica prefabricada d'escuma de poliolefina, amb ranurat transversal i longitudinal per millorar el drenatge.

Tanmateix el reomplert anirà amb la capa base terra silice i amb l'aportació innovadora del PROMAX, material reciclat de gespa sintètica que compleix la normativa SAFE TOYS, normativa de seguretat que garanteix no toxicitat al entrar en contacte i manipulació amb aquest material, normativa inprescindible en la fabricació de joguines per a nens entre d'altres.

FIFA QUALITY PRO i UNE EN 15330-1.

TORROELLA MONTGRÍ - CONSTRUCCIÓ CAMP RUGBI i FUTBOL GESPA ARTIFICIAL

phpThumb_generated_thumbnail (1).jpg

L'Ajuntament de Torroella Montgrí confia a FIELDTURF POLIGRAS, SA i ACTISPORT la construcció de Camp Rugbi i Futbol 11 amb gespa artificial a la zona esportiva de Torroella.

El camp contempla les obres corresponents a nova base granular inferior, sistema drenatge, sistema de reg automatitzat i nous equipaments esportius i accessoris.

El nou sistema a instal·lar inclou una base elàstica prefabricada de 20 mm (testada per a una durabilitat de 25-30 anys) i gespa artificial, VERTEX 360, és un producte d'altíssima qualitat amb 7 fibres per puntada: 6 fibres monofilament bicolor (amb 6 nervis interiors per a millor resiliència, dispersió raigs UVA i retenció humitat) + 1 fibra fibrilada que permet estabilitzar millor el farciment i evitar l'efecte SPLASH, moviments excessius d'aquest. WORLD RUGBY, FIFA QUALITY PRO i UNE EN 15330-1.