imatge_producte

Projectes

ANDORRA - SUBSTITUCIÓ GESPA ESTADI NACIONAL

bbd22b71-3a80-405f-837c-eba4899b9487.JPG

La Federació Andorra Futbol FAF i Govern d'Andorra, encomanen FIELDTURF POLIGRAS, SA i ACTISPORT, la substitució de la gespa artificial del Estadi Nacional, el nou model de gespa a instal·lar, VERTEX 360 60 mm, és un producte d'altíssima qualitat amb 7 fibres per puntada: 6 fibres monofilament bicolor (amb 6 nervis interiors per a millor resiliència, dispersió raigs UVA i retenció humitat) + 1 fibra fibrilada que permet estabilitzar millor el reomplert i evitar l'SPLASH, moviments excessius d'aquest. El sistema es complementa amb una base elàstica prefabricada inferior de 20 mm Proplay. Certificat FIFA QUALITY PRO, WORLD RUGBI i UNE EN 15330-1.

Aquest sistema Gespa + Base elàstica anirà instal·lat sobre base asfàltica existent.

MOLLET DEL VALLÉS - SUBSTITUCIÓ GESPA CAMP FUTBOL ZONA SUD

IMG_2849.JPG

L'Ajuntament de Mollet del Vallés confia a FIELDTURF POLIGRAS, SA i ACTISPORT la substitució de la gespa artificial del Camp de Futbol de Zona Sud, el model nou a instal·lar, VERTEX 360 60 mm, és un producte d'altíssima qualitat amb 7 fibres per puntada: 6 fibres monofilament bicolor (amb 6 nervis interiors per a millor resiliència, dispersió raigs UVA i retenció humitat) + 1 fibra fibrilada que permet estabilitzar millor el reomplert i evitar l'SPLASH, moviments excessius d'aquest. FIFA QUALITY PRO i UNE EN 15330-1.

La gespa enretirada d'aquest Futbol-11 es reaprofitarà instal·lant a perimetre terreny de joc i altres zones de la població.